Vakantie woningen en vakantie aan het Balaton meer ! 

Balaton           Plattensee            Balaton Hongarije            Balaton Hungary             Balaton Wegry

Vakantie huis te huur in Balatonföldvár        Druck >>> Flash Version

Balaton VakantieBalatonföldvár ligt aan de zuidoever van het Balaton meer en is een stad met   de beste infrastruktuur aan de zuidoever.

Er zijn 3 stranden ,tennisbanen parken Restaurants gezellig winkelcentrum  Discotheken nachtclubs enz. een zeer mooi midden op de zuidelijke oever des Balatonmeer Hongarije.

 Balatonföldvár

In 1994 heeft de stad de Europese prijs gekregen voor properheid en voor de plantsoenen aanleg.In het zomer seizoen zijn er diverse festivals, conserten, tentoonstellingen, Folkore avonden en muziek avonden.Verder worden er samen met de omliggende dorpen allerlei festiviteiten georganiseerd. Er zijn ook vele sportmogelijkheden

 

Druk hier >>> voor de Speciale aanbieding (prijs van 14 EUR/persoon/nacht)!!! 

 

In de buurt is er ook een Vis eldorado. Men kan vissen in de kweekbekken van Balatonoszod. Prijs ca. Eur 6 per hengel.

In Szántod kan men met het auto veer het Balaton meer oversteken.

In Balatonföldvár zijn 3 zeer goed onderhouden stranden met bootverhuur (honden zijn hier niet toegestaan). Parkeren is kostenloos

Verder is in Balatonföldvár een zeer grote Yachthaven  (zie Foto). 

U kunt direkt uw reservering of direct Booking heel eenvoudig per mail doen !
 

Het kan ook per fax  +36-84-341-006  per  e-mail!
 

De heer Zab vehuurt hier vakantie woningen.
 


Vakantie huis 2.


 

Balatonmeer Huis 2.Bestaat uit 2 verdiepingen met 3 aparte appartementen. Begane grond Appartement max. 3 personen. Boven verdieping Appartement 1. max. 6 personen. Appartement 2. max. 4 personen.

More Photo's of House 2.  (see Photos).

Begane grond Appartement: 16 m2 Appartement met 2+1 Pers. met CablesTV, Mini keuken, badkammer WC.Terras met zitmeubelen. Tuin met zitplaatsen waar de kinderen ook kunnen spelen. Parkeren is gratis in de grote tuin.

Verdieping Appartement 1.: 90 m2 vloer opp. 3 Stuk, 2 persoons slaapkamers. Woonkamer (+Bed for 2 Pers.) met zit hoek en kabel TV Amerikaanse keuken volledig ingericht. Eethoek met elektro ceran, Douche ,Wc en balkon terras. Parkeren is gratis in de grote tuin.

Verdieping Appartement 2.: 35 m2 vloer opp. 2 persoons slaapkamer. Woonkamer (+Bed for 2 Pers.) met Zitkoek met kabel TV. Amerikaanse keuken volledig ingericht Eethoek met gaskachel. Douche en WC. Parkeren is gratis in de grote tuin.

Afstanden: Balatonmeer ca. 1500 m, Winkels ca. 500 m, Restaurant ca. 100 m  Hoofdstraat  ca. 1100 m,

Yachthaven ca. 1800 m.

Het voor seizoen is van 01 Mei tot 20 Juni. Hoofd seizoen is van 21 Juni tot 19 Augustus. Na seizoen is van 20 Augusus tot eind September.

Huis is alle seizoenen te huur !!!

Beide Appartementen konnen in het voor en na seizoen ook met minder personen gehuurd worden. In het hoofd seizoen moeten de appartementen minstens met 8-6 en 4-2 personen gehuurd worden.

Druk hier >>> voor de Speciale aanbieding !!! 

Vakation BalatonmeerHet Adres voor schriftelijke aanvragen:

Zab Lajos 
Dozsa Gyorgy Str. 85 
8623 Balatonföldvár 
Hongarije 
Tel.:+36-20-99-155-17  
Fax/Tel.: +36-84-341-006  

e-Mail:uh.baz@baz